You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

 
Välkommen till Team PERI!
 
Välkommen till Team PERI!
 
Är du också sugen på att bli en av oss?

PERI är ett modernt familjeägt företag med en unik företagskultur, vilket har gjort oss till en ledande leverantör av form- och ställningssystem samt plywood till byggbranschen. PERI grundades 1969 och har idag 70 dotterbolag samt 160 logistikcenter strategiskt placerade runt om i världen. Vår strävan är, att i nära samarbete med kunder, alltid erbjuda den bästa lösningen för alla projekt. Vår service är vår stolthet.


”PERI drivs av engagerad HR-avdelning som aktivt jobbar employer branding-frågor. Det finns en varm företagskultur och ett brett urval av karriärval vilket lockar till sig unga talanger. PERI är ett praktexempel på en arbetsgivare som lyckats skapa en familjär företagskultur tack vare sin passion och lojalitet. Som medarbetare får man gott stöd i sin utveckling.”

Redo för nya utmaningar?

Då kanske PERI har jobbet för dig! Spontanansök gärna på ansokan@peri.se

Vi söker två Arbetsledare till vårt lager i Skogås

.

Två arbetsledare till vårt lager i Skogås

Family business

Vår unika och familjära företagskultur som är grunden till vår framgång! 

En framgång som varit möjlig tack vare våra medarbetare som levererat enastående prestationer, byggda på ömsesidigt förtroende och respekt för varandra.
Framgång får aldrig tas för givet, den måste förtjänas varje dag. Våra värderingar och framgångsfaktorer tillsammans med en tydlig strategi gör PERI till det moderna familjeägda företag vi är idag!

Förmåner - viktiga både för dig och oss

Att vara en del av team PERI ger dig trygghet!

För oss är det viktigt att HELA du mår bra - både på jobbet och på din fritid.
Hos oss finns självklart kollektivavtal och andra anställningsvillkor som utgör en bra grund i din anställning. Utöver det toppar vi med riktigt bra avtal när det gäller friskvård, ledighet, kompetensutveckling och andra attraktiva förmåner!
Vi ser en långsiktighet i relationen med dig och förstår värdet i att ge det där lilla extra! Vi vill helt enkelt att du ska fortsätta vara en del av oss på PERI under lång tid!

Se möjligheter att växa

Med över 70 dotterbolag runt om i världen finns alla möjligheter att utforska PERI även utanför Sveriges gränser!

Vi vill se våra medarbetare växa såväl internt som vidare ut i koncernen. 

Låt oss presentera vår konstruktör Amar som nyligen har flyttat från PERI Malaysia till PERI Sverige med sin familj. "Det har varit en stor omställning men vi trivs verkligen bra här i Halmstad och håller på att lära oss språket samtidigt som vi skolar in barnen på förskolan

Innovation, framtid och hållbarhet

Självklara och viktiga ämnen för hela vår företagskultur

Hur kommer byggbranschen se ut om 20 år? Vilka krav kommer våra kunder att ställa på oss och hur hanterar vi det? Vårt hjärta slår för världen omkring oss och vi har ett gediget arbete framför oss för att möta våra globala utmaningar! Vi tar oss an varje uppgift när det gäller arbetet för en mer hållbar framtid.


Träffa oss på mässor och arbetsmarknadsdagar! 

PERI kommer att finnas på ett flertal studentmässor på olika universitet under året. Håll utkik här vart vi befinner oss och kom och besök oss!

Är du student?

Som student kan du möta PERI på olika sätt under din studietid.
Skicka din ansökan till ansokan@peri.se

 

Spontanansökan

Vill du också bli en del av vårt härliga team? Det kanske är just dig vi söker!
Skicka en spontanansökan till ansokan@peri.se

Lediga tjänster

Just nu söker vi en ny säljare inom ställningar, är du rätt person? Läs mer HÄR!
 

Internationella jobbmarknaden 

Besök jobbmarknaden på vår internationella webbplats