You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

I like PERI
 
Har du erfarenhet från vår bransch?
 
Vi erbjuder en kreativ och trevlig arbetsmiljö

Jobba och utvecklas hos PERI

Hos PERI Sverige AB får du professionell och personlig utveckling. Vi erbjuder en kreativ och trevlig arbetsmiljö hos en världsledande leverantör inom formsättning.

Har du rätt kompetens inom vårt område, kontakta oss.
Ansökan och CV skickas till ansokan@peri.se
 

Just nu söker vi:

Teknisk säljare i Östergötland

Är du en driven säljare som vill utveckla långsiktiga affärsrelationer?

PERI är inne i ett expansivt skede och arbetar just nu med många intressanta projekt inom bostadssidan. Vi behöver därför förstärka vår säljavdelning i Linköping/Norrköping.

Som teknisk säljare blir din främsta uppgift att på ett kreativt och framgångsrikt sätt bearbeta och utveckla långsiktiga affärsrelationer med såväl befintliga som nya kunder i Östergötland och vidare upp mot Örebro och Karlstad. Rollen som teknisk säljare hos oss kräver ett inre driv och en vilja att skapa goda resultat. Andra arbetsuppgifter består bland annat av offertarbete, projektförsäljning och projektledning. Du kommer arbeta nära våra konstruktörer för att ta fram de bästa lösningarna, både tekniskt och ekonomiskt, till våra kunder. Vår affärsidé bygger på att göra byggandet enklare, säkrare och effektivare.

Det här söker vi hos dig:

 • Vi tror att du har bred erfarenhet från infrastruktur/anläggningsprojekt och flera års erfarenhet som yrkesarbetare, platschef, projekt-/arbetsledare eller liknande – gärna från byggindustrin. Har du dessutom kunskap om PERI’s produkter är det meriterande
 • I rollen som teknisk säljare är du företagets ansikte utåt vilket kräver att du är ansvarsfull, serviceinriktad och har stort kundfokus
 • Du har förmågan att leverera och uppfylla kundens förväntningar samtidigt som du har ett eget mål- och resultatfokus
 • Du är flexibel och hittar alltid vägar för problemlösning. Dessutom har du en förmåga att hantera flera uppgifter och projekt samtidigt
 • Du har en hög social kompetens och du drivs av kontakten med andra människor
 • Du kommunicerar fritt på svenska och engelska. Du har B-körkort då tjänsten kräver resor i landet och du kan utgå från någon ort i Östergötland

Det här vill vi gärna erbjuda vi dig:

 • Arbete i en marknadsledande, informell och resultatinriktad miljö med stort kvalitetstänk och professionell framtoning.
 • Arbete med både små och stora kunder i olika former av bygg- och anläggningsprojekt.
 • Ett växande företag, nära till beslutsfattning och med goda möjligheter att på sikt även arbeta internationellt.
 • Flexibelt arbete med en marknadsmässig grundlön, bonus och tjänstebil. Du kommer även att delta på mässor och event som sker några gånger per år.
 • Personalförmåner som tjänstepension, massage, friskvårdsbidrag och årliga konferenser samt sommar- och julfester

Har du frågor och vill få mer information om tjänsten, vänligen ta kontakt med Mikael Englund, Försäljningschef Form på tel. 0725-22 11 67 eller mikael.englund@peri.se. Välkommen med din ansökan till ansokan@peri.se senast den 31 januari 2020.
Märk ansökan med ”Teknisk säljare – Östergötland”.

Är du student?

Som student kan du möta PERI på olika sätt under din studietid. I Stockholm och Halmstad erbjuder vi nu:

 • Tranieeprogram med inriktning ingenjör bygg/anläggning
 • Exjobb inom form, ställning m fl
 • Praktikplats under studietiden
 • Sommarjobb inom lager och logistik

Välkomna med din ansökan till ansokan@peri.se

Utveckling och produktion sedan 1969

PERI är idag en av världens största tillverkare av form- och ställningssystem, med fler än 70 dotterbolag och 140 logistikcenter strategiskt placerade runt om i världen. Koncernen har över 8,100 anställda och omsätter dryga 14,8 miljarder kronor (2017). 
Läs mer om PERI