You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Brf Styrmannen

Projektinformation

Plats: Karlskrona, Sverige

En plats att längta hem till! Brf Styrmannen ligger i den västra delen av Pottholmen, som vetter mot Borgmästarfjärden. En oas där kajpromenader, bryggor, restauranger, caféer och parkmiljöer skapar naturliga mötesplatser. Brf Styrmannen har 72 lägenheter fördelade på 7 våningar, samt två lokaler. Arkitekten har förstås försökt utnyttja det härliga läget och utsikten mot havet. Denna typ av bostadsprojekt är vanliga i denna region. PERI har levererat stämp, balk, och väggstöd till projektet.

Krav

Användarvänliga produkter
Kostnadseffektiv lösning
Höga krav på leveranstider

Kunder

JSB Construction AB är ett av Sveriges största privata byggföretag. Vi bygger och underhåller bostäder, samhälls-fastigheter och kommersiella fastigheter över hela Sverige.​ JSB bygger både i egen regi och på entreprenad. De har specialiserat sig på konceptbostäder och konceptförskolor. Konceptbostäderna bidrar till att fler kan bo bra.

Kundfördelar

  • Användarvänliga produkter
  • Kostnadseffektiv lösning
  • Planering och transportservice
  • Hög servicenivå
Arton Iseni
Arbetsledare, JSB Construction AB

Samarbetet med PERI är mycket bra. PERI utmärker sig med en mycket hög servicenivå tillsammans med bra produkter och lösningar. Utmaningen i projektet har varit själva planeringen och det har ställts höga krav på leveranstider. Vi är mycket nöjda med helheten från PERI!​ 

PERI lösning

Plattbärlagsunderstödning
Balkongunderstödning med PEP Ergo  
Välplanerat projekt