You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

UTVECKLA FRAMGÅNG

AV MÄNNISKOR OCH BYGGNADER

Precis som vårt namn är vår strävan att vara en heltäckande samarbetspartner. Från integrerade formsättningar och ställningssystem till digitala verktyg, från utbildningar och tjänster till konstruktion av industri- och infrastrukturprojekt, stöttar vi våra kunder. Med innovativa koncept är vi medutvecklare, garanterar pålitliga resultat och är pionjärer inom hela branschens digitala transformation.

Vi bygger framtiden tillsammans!

INGEN GER DIG FRAMTIDEN, DEN BYGGER DU SJÄLV

Som ett globalt företag förlitar vi oss på våra medarbetare med kreativitet, nyfikenhet, mod och  med starka hjärtan för sina projekt.

Dessa personer berättar om byggfordon som har krympt till leksaker, om människor som ser ut som myror, om internationellt lagarbete och framför allt om samarbete i ögonhöjd.

GÖR DET ENKELT

Vägförbindelsen mellan Hongkong, Zhuhai och Macao är ett 55 kilometer långt brotunnelsystem och den längsta konstgjorda sjööverfarten i världen. Den avgörande faktorn var att vi byggde en kulturell och mänsklig bro.

SYSTEMLÖSNINGAR

Så komplexa som nödvändigt och så enkla som möjligt, våra lösningar kombineras för att skapa skräddarsydda lösningar för varje byggarbetsplats. Även om denna byggarbetsplats är Panamakanalen, den största i världen och överträffar standarderna.

SAMMANSMÄLT KOMPETENS

Byggare som vill utnyttja betongens designpotential förverkligar sina visioner hos oss: Byggnader som V&A Dundee smälter samman arkitektur, rymd och materialupplevelse till totala konstverk och tänjer på gränser.