You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

WE ARE PERI

I hela världen

Oavsett om det är höga monument, högeffektiva industrianläggningar eller skolbyggnader i tillväxtländer – hela världen är vår byggarbetsplats.

PÅ HEMMAPLAN ÖVER HELA VÄRLDEN

MÅNGSIDIGA, KUNNIGA OCH ALLTID I UTVECKLING

Vi är en internationell marknadsledare och är hemma över hela världen. Men det bultande hjärtat i vårt företag finns i den bayerska staden Weissenhorn i Tyskland. Vi är teknikentusiaster, men vår högsta prioritet är medmänsklighet och uppskattning för individen och laget. Vårt spelfält och vår styrka är in-situ betong, särskilt inom civilingenjörsbyggnationer: Från Petronas Towers till Panamakanalen och från Bosporusbron till Fehmarn Bält-tunneln, vi har haft en finger med i vår tids ikoniska byggnader.

Vi glömmer dock aldrig den lokala byggbranschen och den privata byggherren. Vi går vidare med digitaliseringen av byggbranschen och är pionjärer inom 3D-byggtryck. Samtidigt använder vi vårt kunnande för att skydda historiska monument. Kort sagt, vi är mångsidiga, mångfacetterade och i ständig utveckling. Vi kommer dock alltid att förbli ett familjeföretag som alltid strävar efter att göra byggandet snabbare, effektivare och mer ekonomiskt.

Läs mer om våra värderingar.

INGEN GER DIG DIN FRAMTID, DEN BYGGER DU SJÄLV

"Accelerertionen av digitalisering, klimatförändringar och befolkningstillväxt förändras världen över och med det även våra marknader: Den globala byggnationen, till exempel med att skapa fler bostäder ökar ständigt. Infrastrukturåtgärder blir märkbart större och mer komplexa och ämnen som hållbarhet och grönt byggande blir allt viktigare. Samtidigt finns en stor innovationspotential i den traditionella och konservativa byggbranschen. 3D-konstruktionsutskrift, robotar och drönare, digital lagergeometriregistrering eller sensorteknik  av tillverkningsprocesser för att säkerställa kvalitet är förmodligen bara starten på vad våra ingenjörer kommer att erbjuda inom forskning och utveckling.

Vi ser oss som en proaktiv drivkraft för framtiden och strävar efter att skapa en hållbar framgång med innovativa lösningar för våra samarbetspartners, nu och i framtiden.

Vårt hållbarhetstänk är konsekvent och vi arbetar systematiskt, strukturerat och globalt – över ekologiska, ekonomiska och sociala aspekter.

Framför allt förändras vi för att förbli oss själva. Som globalt företag litar vi på våra medarbetare helhjärtat och uppmuntrar kreativitet, nyfikenhet och mod och utvecklar ständigt vår företagskultur. Individualitet och mångfald där visionärt tänk och praktik ges lika stort utrymme. Vi ger som famileföretag alla chansen att göra sitt bästa hos oss och med vår starka gemenskap bygger vi framtiden tillsammans." 

Alexander Schwörer, Deputy Chairman of the Advisory Board

ATT UTVECKLA FRAMGÅNG

VÅRA KUNDERS FRAMGÅNG KOMMER FÖRST

För oss är kreativiteten och innovationen inte målet i sig, utan ett medel för att göra våra kunder mer framgångsrika. Det här visar sig i våra system som används gång på gång för att få ny fart på marknaden och i vår oranisationsstruktur och infrastruktur som snabbt fångar innovationer för att effektivt kunna implementera dem för våra kunder världen runt genom stark prestanda och leveransförmåga.

FORMA FRAMTIDEN

Vår strävan är att vara en heltäckande leverantör och samarbetspartner. Från formsystem och ställningar till digitala verktyg. Från utbildning och tjänster till konstruktion av industri- och infastrukturprojekt. Vi stödjer alltid våra kunder. Med innovativa koncept längs hela byggkedjan är vi med och utvecklar, skapar pålitliga resultat  och är pionjärer inom branschens digitala utveckling. Vi bygger framtiden.

TOPPKVALITET FÖR HELA VÄRLDEN

 

Innovation och prestanda utvecklad i våra anläggningar för form- och ställningsmaterial med högautomatiserad svets- och galvningsteknik säkerställer högsta kvalitet, tillgänglighet och leveranssäkerhet. 

SNABB TILLGÄNGLIGHET

Vi forskar och utvecklar konstant våra produkter och producerar med autmotatisering för bästa kvalitet. Våra många lagerplatser i världen erbjuder dig som kund snabb tillgänglighet för dina projekt. 

 

DET ÄR VI SOM ÄR PERI - HELA VÄRLDEN ÄR VÅR BYGGARBETSPLATS

PERI är ett grekiskt ord och betyder: "runt, omkring". Vad som ursprungligen ansågs var den omslutande formen. Sedan dess har inte bara många byggnader vuxit på höjden, utan vi har också vuxit in i vårt namn. Idag betyder runt och omkring heltäckande systemlösningar där alla aspekter av byggandet gör att våra kunder växer. 

Framgångsrikt byggande med PERI

Vi har funnits på marknaden som ett familjeföretag i över 50 år och har alltid varit en pionjär inom form- och ställningsteknik.

Vår företagsprofil