You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Nöjda kunder är vårt yttersta mål
 
Nöjda kunder är vårt yttersta mål
 
Nöjda kunder är vårt yttersta mål
 
Vi stödjer våra kunder i en allt hårdare konkurrens på marknaden genom hög kvalitet på våra produkter och tjänster.

Framgångsrik på marknaden tillsammans med våra kunder

Nöjda kunder är vårt yttersta mål

Vi stödjer våra kunder i en allt hårdare konkurrens på marknaden genom hög kvalitet på våra produkter och tjänster. Vi mäter våra prestationer mot framgång för våra kunder och deras tillfredsställelse. Denna attityd och motivation har lett oss till att vara världsledande inom vår bransch. Idag och i framtiden kommer vi att utveckla de bästa lösningarna för våra kunder.

Familjeägt och internationellt

Vi är ett familjeföretag med en stark värdegrund. Baserat på denna starka grund, värnar vi om en hållbar och global tillväxt. Vårt mål under de senaste 45 åren och i framtiden är: Den högsta kvaliteten och bästa servicen för våra kunder.

"Den internationella ledningen i PERI representerar expertkunnande i form- och ställningsteknik. Genom att känna till de lokala kraven, hittar vi alltid rätt system för varje konstruktion - vi har ständigt i åtanke balansen mellan material- och arbetskostnader."

Samarbetsvilja och kunskap

Våra specialister är pålitliga, ansvarsfulla och drivna. Det är deras ambition om att vara en påitlig och kunnig partner som skapar framgång för våra kunder i de globala projekten.

"Öppenhet och tillit i växelverkan, se nyttan för våra kunder som en potential för framgång, inför förändringar med mod - Vi på PERI har samlat detta i vår verksamhetsidé och arbetar efter det varje dag."

 

Kvalitet och support

Vi är där för våra kunder – med effektiva och säkra form- och ställningssystem, de rätta lösningarna för varje behov och full support – före, under och efter varje projekt.

"Våra tjänster börjar långt före det faktiska spadtaget och varar långt efter projektets slut ."